Bekijk Danny Op Straat Aflevering 2 Over Pedofilie


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/tinyhousesdesign/public/wp-content/plugins/supperIMG/supperIMG.php on line 854

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/tinyhousesdesign/public/wp-content/plugins/supperIMG/supperIMG.php on line 854

Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden
Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden

In de eerste aflevering van danny op straat duik ik in de wereld van drillrap. deze serie is vanaf morgenavond wekelijks om 21:10 te zien op npo2. in het programma danny op straat duikt danny ghosen in werelden die we niet kennen en die moeilijk toegankelijk zijn. hij sprak voor zijn laatste aflevering met pedoactivist nelson die een. Mogen mensen met deze gevoelens hier überhaupt nog over praten of pleiten voor meer tolerantie? daarom wil nelson een politieke partij oprichten om onder andere de leeftijd waarop een minderjarige vrijwillig seks mag hebben te verlagen. hij zegt de wet tot die tijd absoluut niet te willen overtreden. programma: danny op straat aflevering: 13 2. Danny ghosen gaat voor een nieuw tv programma de straat op om verslag te doen van problemen en spanningen in nederland. elke aflevering van danny op straat duurt slechts 10 minuten, waarin de televisiemaker op bezoek gaat op plekken of bij groepen die doorgaans moeilijk toegankelijk zijn. In de tweede aflevering van danny op straat gaat danny ghosen in gesprek met nelson, een pedoactivist die strijdt voor meer begrip en vrijheden voor kinderen. volgens nelson is het bijna onmogelijk om open te zijn over zijn pedofilie sinds het verbod op pedofielenvereniging martijn. In het programma danny op straat duikt danny ghosen in werelden die we niet kennen en die moeilijk toegankelijk zijn. hij sprak voor zijn laatste aflevering met pedoactivist nelson die een.

Bekijk Danny Op Straat Aflevering 1 Over Drillrap
Bekijk Danny Op Straat Aflevering 1 Over Drillrap

De nieuwste aflevering van danny op straat heeft voor flink wat ophef gezorgd. daarin gaat programmamaker danny ghosen namelijk langs bij twee pedofielen. veel ophef over 'danny op straat. In de nieuwste uitzending van danny op straat is te zien dat pedofiel nelson maatman op de uva een lezing mag geven over pedofilie. hij wilde daarmee ‘het echte beeld’ schetsen, vertelt hij. de uva biedt haar excuses aan: ‘we waren onvoldoende op de hoogte van zijn activistische houding en uitspraken. Bekijk de hele aflevering op rtl xl: danny ghosen gaat in ‘danny op straat’ in gesprek met pedoactivist nelson die de politiek in wil duration: stralend over de glitter catwalk!. Ophef om npo interview met pedofiel die wil dat peuters zelf kunnen beslissen over seks. update de nieuwste aflevering van het npo programma danny op straat zorgt voor flinke ophef. in de. Een klein groepje mensen heeft donderdagavond bij een woning in lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het npo programma danny op straat. in de aflevering.

Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden
Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden

In deze eerste aflevering van danny op straat ging danny ghosen op zoek naar ‘drillrap, een rapsoort met gewelddadige teksten die steeds vaker in verband wordt gebracht met dodelijke steekpartijen’, zo luidt de omschrijving bij de aflevering.danny gaat onder andere naar de familie van de 20 jarige bilal, die afgelopen december door een steekpartij om het leven kwam. Het npo programma ‘danny op straat’ heeft voor commotie gezorgd bij de kijkers. in de meest recente aflevering interviewde danny ghosen (42) een pedoactivist. de man vertelt in het interview dat hij een politieke partij wil oprichten om seks met kinderen legaal te maken. het gesprek met de man zorgt voor woedende reacties. Danny ghosen dook begin deze maand in de wereld van drill rap tijdens de eerste aflevering van danny op straat. hij schrok toen flink van het feit dat de 14 jarige jongens die hij interviewde. Voor de tweede aflevering van ‘danny op straat’ is de 42 jarige presentator in de wereld van pedoactivisten gedoken. in de uitzending ging ghosen onder meer het gesprek aan met nelson, die een politieke partij wil oprichten om de leeftijd waarop een minderjarige vrijwillig seks mag hebben te verlagen en kinderen stemrecht te geven. Woeste tv kijkers zoeken pedofiel op na npo uitzending, politie grijpt in. nelson reageert een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het npo programma danny op straat.in de aflevering liet pedoactivist nelson weten een politieke partij te willen oprichten om zo seks met kinderen legaal te maken.

Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden
Bekijk Danny Op Straat Aflevering 3 Over Ghb Verslaafden

In een nieuwe aflevering van danny op straat spreekt danny ghosen vanavond met een pedofiel die al eerder aardig wat stof heeft doen opwaaien. nelson m. profileert zichzelf als iemand met seksuele gevoelens naar kinderen, maar zou daar niet naar handelen. Een klein groepje mensen heeft gisteravond bij een woning in het nederlandse lelystad gedemonstreerd naar aanleiding van de geruchtmakende aflevering van het npo programma ‘danny op straat’. De tweede keer stond hij journalist danny ghosen te woord voor de ntr serie danny op straat. in die aflevering beweerde nelson, die herkenbaar in beeld was, dat een kind van 2 of 3 jaar best kan. Hierin word gesproken over dat het noodzakelijk is dat pedofielen open kunnen zijn over waar ze mee worstelen. op die manier kan er onderzoek gedaan worden. staan heel veel boeiende stukken in dus excuus voor mijn overmatige gekwoot :d danny op straat interview met een pedoactivist. geplaatst: ik heb de aflevering niet gezien en als. Ziek, zieker, ziekst. dat zijn de uitspraken van pedoactivist nelson in de aflevering van danny op straat vanavond.in het programma gaat danny ghosen, bekend van expeditie robinson, het gesprek aan met de pedofiel die strijdt voor het verlagen van de leeftijd waarop minderjarigen vrijwillig seks mogen hebben. nelson vindt namelijk dat een kind van twee of drie jaar oud genoeg is om seks te hebben.

Related image with bekijk danny op straat aflevering 2 over pedofilie

Related image with bekijk danny op straat aflevering 2 over pedofilie

Scroll Up