Hari Polis Ke 207

Hari Polis Ke 207 Youtube
Hari Polis Ke 207 Youtube

"di sinilah bermulanya langkah perjuangan. ikrar sang saka biru tersemat dalam menjunjung kalimah agong. biarpun badai, guruh dan ribut melarat. pasak panji tetap teguh demi petiwi. setiap langkah. Perbarisan peringatan hari polis ke 207 yang diadakan di pusat latihan polis (pulapol) jalan semarak, kuala lumpur pada 25 march 2014 memaparkan pertunjukan perbarisan dari beberapa bahagian polis. Selamat hari polis. Sambutan hari polis ke 207 : orang ramai dijemput hadir bagi memeriahkan sambutan peringatan hari polis ke 207. #polis207 acara yang dijadualkan adalah seperti berikut : majlis bacaan yasin. Orang ramai dijemput untuk menghadiri majlis perbarisan peringatan hari polis ke 207 bagi tahun 2014. majlis akan diadakan pada 25 mac 2014 (selasa) jam 8.00 pagi bertempat di pusat latihan.

207th Police Day Aeshah Adlina S Weblog
207th Police Day Aeshah Adlina S Weblog

This video is unavailable. watch queue queue. watch queue queue. 'selamat hari polis ke 207' ucapan daripada seluruh rakyat malaysia' polis diraja malaysia ( roya. Demonstrasi hari polis ke 208 kali ini memaparkan unit special task force on organized crime (stafoc) untuk menyelamatkan mangsa pemerdagangan manusia. 208th police day demonstration this time. Selamat hari polis ke 208 moga bahagia dan berjaya dunia akhirat aamiin. dengan ingatan tulus ikhlas daripada, ratu rimba niagara pujangga seribu zaman, srikandi sastera raja sultan nusantara @ pujangga nusantara cinta 5 benua malaysia,indonesia, brunei, singapura, thailand,. Video ini memaparkan perjuangan pegawai & anggota pdrm di lahad datu, sabah dan dipersembahkan sempena sambutan peringatan hari polis ke 206 di pulapol kuala lumpur.

Sambutan Hari Polis Ke 207 Polis207 Youtube
Sambutan Hari Polis Ke 207 Polis207 Youtube

“di sinilah bermulanya langkah perjuangan ikrar sang saka biru tersemat dalam menjunjung kalimah agong biarpun badai, guruh dan rib. 239 terima pingat peringatan hari polis ke 207 oleh : s/insp. megat nizar & l/kpl. irfan bujang. kuala lumpur, 18 sept – seri paduka baginda yang di pertuan agong xiv almu’tasimu billahi muhibbuddin tuanku alhaj abdul halim mu’adzam shah ibni almarhum sultan badlishah berkenan menyematkan darjah kepahlawanan pasukan polis dan pingat. Saya mengucapkan selamat hari polis yang ke 213 kepada semua warga polis diraja malaysia (pdrm) di seluruh negara. Kepada seluruh warga anggota polis diraja malaysia,international college of yayasan melaka (icym) ingin menzahirkan ucapan penghargaan dengan ucapan selamat menyambut hari polis yang ke 208 tahun. Kawalan kehomatan hari polis ke 207 "komuniti sejahtera komitmen kami".

Pangkat Posthumous Buat Sarjan Raja Aizam
Pangkat Posthumous Buat Sarjan Raja Aizam

Kawalan kehomatan hari polis ke 207 "komuniti sejahtera komitmen kami" video berkaitan. 2:20. polis daerah batu gajah. 613 tontonan · 21 februari. 7:38. sekitar lawatan kerja ydh dcp dato'lim hong shuan(timbalan ketua polis perak)dan ybhg datin lee bee shia(naib pengerusi perkep perak) ke ibu pejabat polis daerah batu gajah. 25 mac merupakan hari polis. bagi tahun 2014, ini merupakan ulang tahun sambutannya yang ke 207 tahun dengan mengekalkan tema tahun yang lalu iaitu komuniti sejahtera komitmen kami. krt taman utama telah menerima jemputan dari ibu pejabat polis (ipd) daerah kota setar untuk menghadiri majlis sambutan perayaannya pada 25.3.2014 yang. Hari polis ke 207 : “di sinilah bermulanya langkah perjuangan ikrar sang saka biru tersemat dalam menjunjung kalimah agong biarpun badai, guruh dan ribut melarat pasak panji tetap teguh demi petiwi. Ibu pejabat polis daerah limbang added 287 new photos to the album: sambutan peringatan hari polis ke 207 (25.03.14) — at ipd limbang, sarawak. march 25, 2014 · bertempat di padang kawad, ipd limbang. "selamat menyambut hari polis ke 207 khas buat semua warga ipd limbang dan juga khas buat semua warga pdrm di seluruh malaysia". Kuala lumpur, 28 mei – bagi menghargai komitmen dan penat lelah warga kerja polis diraja malaysia(pdrm) yang terlibat dalam menjayakan kejohanan golf hari polis ke 207 yang berlangsung di tropicana golf & country resort pada 10 mei yang lalu, maka pada hari ini telah berlangsung majlis meraikan kejayaan penganjuran kejohanan golf hari polis ke 207 bertempat di mess pegawai kanan, bukit aman.


Hari Polis Ke 207

Sembahyang agama kristian sempena hari polis ke 207 tahun tarikh : 27 april 2014 masa : 10.30 hingga 1.00 tengahari tempat : full gospel assembly, lot 689, taman goodwood. Sambutan peringatan hari polis ke 207 : orang ramai dijemput untuk menghadiri majlis perbarisan peringatan hari polis ke 207 bagi tahun 2014. majlis akan diadakan pada 25 mac 2014 (selasa) jam 8.00 pagi bertempat di pusat latihan polis (pulapol) kuala lumpur. # polis207 'komuniti sejahtera, komitmen kami'. 1. pada hari ini seluruh pasukan polis diraja malaysia (pdrm) meraikan sambutan hari polis. acara perbarisan polis kali ke 206 akan dilangsungkan sebagai pengiktirfan seluruh rakyat kepada anggota polis yang bertugas menjaga keamanan negara. 2. sambutan kali sedikit berbeza memandang sebahagian anggota mereka masih lagi berjuang di lahad datu. Kuala lumpur, 11 april "walaupun kita sering sibuk dengan pelbagai tugas dan tanggungjawab menjaga keselamatan dan ketenteraman, aspek kerohanian tidak pernah dilupakan oleh segenap lapisan warga pdrm,” kata dato’ seri mohamad fuzi bin harun pengarah pengurusan pdrm dalam ucapannya pada upacara sembahyang khas agama hindu sempena peringatan hari polis ke 207 di kuil sri kandaswamy. Hari polis ke 206: komuniti sejahtera, komitmen kami hari ini genap 206 tahun penubuhan polis di raja malaysia (pdrm). sambutan ulangtahun telah diadakan dengan gilang gemilang di pulapol kl pagi tadi.

Related image with hari polis ke 207

Related image with hari polis ke 207

Scroll Up