Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204

Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204
Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204

Pagi tadi bertempat di danga bay telah disempurnakan perbarisan peringatan hari polis ke 204 kontinjen johor. majlis tersebut telah disempurnakan dengan jayanya oleh timbalan ketua polis johor, datuk jalaluddin abdul rahman. Kami mengucapkan selamat menyambut peringatan hari polis ke 205 kepada semua warga pdrm yang telah berkhidmat dan sedang berkhidmat. jasa tuan tuan menjaga keamanan dan keselamatan negara yang sangat kita cintai amat besar ertinya kepada kami. Kami mengucapkan setinggi tinggi penghargaan dan terima kasih kepada ketua polis daerah pontian, pegawai pelajaran daerah pontian, pengetua smk sri tanjung, jurulatih jurulatih ipd pontian, guru guru kor kadet polis daerah pontian, ahli ahli kor kadet polis daerah pontian, dan penyumbang penyumbang tenaga serta idea dalam menjayakan sambutan. Hari ini, polis diraja malaysia (pdrm) menyambut peringatan hari polis ke 204 yang bukan sahaja bermakna untuk seluruh warganya, tetapi juga buat ketua polis negara, tan sri ismail omar yang baru lima bulan memegang jawatan nombor satu organisasi itu. Hari polis ke 209 najibrazak. it's 'hari polis' today (25 march), but unlike the years before, there are no big celebrations and award ceremonies for our heroes because of, you know, covid 19 and movement control order (mco).

Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204
Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204

Pada hari rabu 7 april 2010 di adakan perhimpunan peringatan hari kor kadet polis ke 40 daerah pontian tahun 2010. bertempat di dataran nilam, smk telok kerang, sambutan tersebut dimulakan pada pukul 3.00 petang dan tamat pada pukul 5.00 petang. Latihan kawalan kehormatan peringatan hari kadet polis daerah pontian smk telok kerang sekali lagi menjadi tuan rumah perhimpunan peringatan hari kor kadet polis kali ke 40 tahun 2010 daerah pontian. jika termasuk tahun ini, bermakna dah 3 tahun berturut turut sekolah ini menjadi tuan rumah. Shah alam, 25 mac 2011 perhimpunan sempena peringatan hari polis ke 204 peringkat ipd shah alam pada tahun ini mempunyai kelainan daripada biasa iaitu tiada perbarisan malah hanya berhimpun di dalam dewan sambil duduk. Sambutan peringatan hari kor kadet polis ke 39 daerah pontian tahun 2009 diadakan pada 15 april 2009 di smk telok kerang, pontian, johor. sambutan bermula jam 3.00 petang yang dirasmikan oleh ketua polis daerah pontian iaitu ydh supt. zahaliman bin haji jamin. Cuitandokter dapatkan informasi tentang penyakit & pengobatannya, fitur tanya jawab dokter.

Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204
Kadet Polis Pontian Peringatan Hari Polis Ke 204

Pada hari rabu, 07 april 2010 telah dilangsungkan perhimpunan peringatan hari kor kadet polis ke 40 daerah pontian tahun 2010. perhimpunan rasmi setahun sekali itu telah disempurnakan oleh dsp muzamil bin hashim, timbalan ketua polis daerah pontian. Lot of obstacle 🙂 but we made it! our new desktop experience was built to be your music destination. listen to official albums & more. Hari ini rabu 7 april 2010 di adakan perhimpunan peringatan hari kor kadet polis ke 40 daerah pontian tahun 2010. bertempat di dataran nilam, smk telok kerang, sambutan tersebut dimulakan pada pukul 3.00 petang dan tamat pada pukul 5.00 petang. 30 mac 2010 / rabu kempen derma darah sempena peringatan hari polis ke 204 peringkat ipd shah alam dewan sri mawar / 9.00 pagi 4.00 petang. Bahang kehangatan sambutan peringatan hari polis ke 204 tahun 2011 semakin dirasakan apabila semua peringkat/formasi di seluruh negara telah siap sedia dengan program masing masing dalam memeriahkan lagi program tahunan ini yang jatuh pada 25 mac setiap tahun.


Pdrm Batu Gajah Raptai Penuh Hari Polis 211 2018

Petang tadi sempurnalah perbarisan peringatan hari kor kadet polis ke 41 daerah pontian tahun 2011. perbarisan yang berlangsung di dataran nilam smk telok kerang bermula tepat pada pukul 3.00 petang apabila barisan kawalan kehormatan masuk baris. Kempen derma darah hari polis ke 204; perhimpunan hari polis ke 204; majlis bacaan yasin hp204 ipk s'gor; majlis tahlil & tazkirah hari polis 204; program hari polis ke 204; bahang sambutan hari polis ke 204; selamat pengantin baru > pppsi hafiz humaidi; panduan membaca doa di dalam majlis; kp jakim tegur pendakwah imej pegawai. Sempena hari polis dedikasi video ini untuk pdrm & kerajaan yang banyak membantu menjaga keamanan rakyat malaysia.terima kasih kerajaan & pdrm serta badan badan beruniform yang lain. Throwback sambutan hari polis kontinjen johor. Paparan dalam sistem ini paling sempurna dengan menggunakan internet explorer 8 ke atas dan resolusi skrin 1280 x 800 disediakan oleh : urus setia kpn (komunikasi korporat) dengan kerjasama bahagian telekomunikasi dan sistem maklumat ibu pejabat polis diraja malaysia, 50560 bukit aman, kuala lumpur.

Related image with kadet polis pontian peringatan hari polis ke 204

Related image with kadet polis pontian peringatan hari polis ke 204

Scroll Up