Perutusan Khas Sambutan Peringatan Hari Polis Ke 210

Perutusan Khas Sambutan Peringatan Hari Polis Ke 210
Perutusan Khas Sambutan Peringatan Hari Polis Ke 210

Perutusan khas presiden pas sambutan peringatan hari polis ke 210 parti islam se malaysia (pas) merakam ucapan setinggi tinggi tahniah kepada seluruh pegawai, anggota dan kakitangan pasukan polis diraja malaysia (pdrm) atas sambutan peringatan hari polis ke 210. Sambutan peringatan hari polis ke 210 tahun 2017 peringkat ipd sandakan. jump to. sections of this page. accessibility help. press alt / to open this menu. facebook. email or phone: password: forgot account? sign up. see more of ibu pejabat polis daerah sandakan on facebook. log in. or. create new account. Kuala lumpur, 26 mac 2017 seri paduka baginda yang di pertuan agong xv sultan muhammad v berkenan mencemar duli berangkat ke majlis santapan diraja sempena sambutan peringatan hari polis ke 210 bertempat di grand ballroom, menara felda platinum park, dekat sini, malam tadi. Cuitandokter dapatkan informasi tentang penyakit & pengobatannya, fitur tanya jawab dokter. Ema bagi sambutan hari polis tahun ini adalah 'polis dan masyarakat berpisah tiada'. please subscribe!!!.

Sambutan Hari Polis Ke 210 Pdrm Mahu Kerjasama Erat
Sambutan Hari Polis Ke 210 Pdrm Mahu Kerjasama Erat

Parti islam se malaysia (pas) merakam ucapan setinggi tinggi tahniah kepada seluruh pegawai, anggota dan kakitangan pasukan polis diraja malaysia (pdrm) atas sambutan peringatan hari polis ke 210. kewibawaan, integriti, kecekapan dan pengorbanan pdrm dalam menjalankan tanggungjawab serta peranan menjaga keselamatan dan ketenteraman awam amatlah dihargai. Bagi mengakhiri perutusan sempena sambutan peringatan hari polis ke 203 ini, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk merakamkan ucapan terima kasih sekali lagi kepada seluruh warga pdrm yang sentiasa bersama sama saya melaksanakan tugas dan tanggungjawab yang telah diamanahkan, sehingga rakyat dapat hidup dalam keadaan aman dan selamat, dan. Perutusan ketua polis negara sempena sambutan peringatan hari polis ke 210 harian metro 2017 03 25 minda bismillahi­rrahmanirr­ahim assalamual­aikum warahmatul­lahi wabarakatu­h, salam sejahtera dan salam 1pasukan. Perdana menteri datuk seri najib tun razak memakaikan pangkat kepada anggota polis sempena perbarisan peringatan hari polis ke 210 di pusat latihan polis (pulapol), kuala lumpur pada 25 mac 2017. turut kelihatan timbalan perdana menteri, datuk seri dr ahmad zahid hamidi dan ketua polis negara, tan sri khalid abu bakar (dua,kiri). #buletinbernama : semua perhimpunan kerajaan dan awam melibatkan lebih 50 orang di sarawak, perlu ditangguhkan ke suatu tarikh yang akan ditentukan kemudian.


Hari Polis Ke-212: Nilai Sebuah Pengorbanan

Home perutusan khas presiden. no posts to display advertisement terkini. sambutan peringatan hari polis ke 213. 25/03/2020. dmpk kuala krau hantar kek ulang tahun polis. 25/03/2020. pas kawasan tangga batu edar bantuan penduduk terjejas akibat pkp. 25/03/2020. selamat hari polis ke 213. Parti islam se malaysia (pas) merakam ucapan setinggi tinggi tahniah kepada seluruh pegawai, anggota dan kakitangan pasukan polis diraja malaysia (pdrm) atas sambutan peringatan hari polis ke 210. kewibawaan, integriti, kecekapan dan pengorbanan pdrm dalam menjalankan tanggungjawab serta peranan menjaga keselamatan dan ketenteraman awam amatlah dihargai. kesungguhan pdrm menangani dan. Perutusan khas sambutan peringatan hari polis ke 210. parti islam se malaysia (pas) merakam ucapan setinggi tinggi tahniah kepada seluruh pegawai, anggota dan kakitangan pasukan polis diraja malaysia (pdrm) atas sambutan peringatan hari polis ke 210. Perutusan khas presiden pas sambutan peringatan hari polis ke 210 pada 26/3/2017 jumlah : 470 hits perutusan khaspresiden passambutan peringatan hari polis ke 210parti islam se malaysia merakam ucapan setinggi tinggi tahniah kepada seluruh pegawai anggota dan kakitangan pasukan polis diraja malaysia atas sambutan peringatan hari polis ke. Sambutan hari polis ke 212: ahli persidangan diseru beri khidmat terbaik kepada masyarakat dan negara cheras, 21 mac 2019 setiap lapisan warga polis diraja malaysia (pdrm) diingatkan agar mencintai dengan ikhlas kerjaya yang diceburi supaya dapat memberikan perkhidmatan terbaik kepada negara dan masyarakat.

Related image with perutusan khas sambutan peringatan hari polis ke 210

Related image with perutusan khas sambutan peringatan hari polis ke 210

Scroll Up