Politie Zoekt 14 Jarige Jongen Die Kapmes Laat Zien Op Tv

Politie Zoekt 14 Jarige Jongen Die Kapmes Laat Zien Op Tv
Politie Zoekt 14 Jarige Jongen Die Kapmes Laat Zien Op Tv

De politie is een onderzoek begonnen naar een 14 jarige jongen uit de groningse wijk paddepoel die in een fragment van tv programma 'danny op straat' een kapmes in zijn hand heeft. Politie zoekt 14 jarige jongen die kapmes laat zien op tv die in een fragment van het ntr televisieprogramma danny op straat een kapmes in zijn hand heeft. op de beelden is te zien hoe de. Politie zoekt 14 jarige jongen die kapmes laat zien op tv nos.nl de jongen uit de groningse wijk paddepoel laat met bedekt gezicht een kapmes zien, die hij naar eigen zeggen bij zich heeft voor bescherming. De politie is naarstig op zoek naar een jongen die in het ntr programma danny op straat een kapmes vasthoudt. het gaat om een 14 jarige uit de wijk paddepoel in groningen, weet nos. “we willen de identiteit van de jongen achterhalen. dat hij met zo’n groot mes rondloopt, dat mag absoluut niet”, zegt een woordvoerder van de politie. De politie is een onderzoek begonnen naar een 14 jarige jongen uit de groningse wijk paddepoel die in een fragment van het ntr televisieprogramma danny op straat een kapmes in zijn hand heeft. op de beelden is te zien hoe de jongen, omringd door andere jongeren, aan journalist danny ghosen vertelt waarom hij het wapen bij zich heeft. "voor protect tegen vijanden." die vijanden zouden jongeren.

Politie Zoekt Jongen 14 Die Kapmes Toont In Danny Op
Politie Zoekt Jongen 14 Die Kapmes Toont In Danny Op

De politie is op zoek naar een 14 jarige jongen uit groningen die in tv programma danny op straat aan de presentator een kapmes laat zien. presentator danny ghosen schrikt zichtbaar van het mes. Politie zoekt naar jongen (14) die kapmes liet zien bij tv interview de politie is op zoek naar een veertienjarige jongen die met een groot kapmes in zijn hand werd geïnterviewd voor het tv programma danny op straat van tv maker danny ghosen. De politie van groningen is op zoek naar de 14 jarige jongen die in een fragment van het programma danny op straat te zien is met een kapmes. de beelden maken deel uit van een aflevering over. Groningen – de politie is op zoek naar een veertienjarige jongen die met een groot kapmes in zijn hand werd geïnterviewd voor het tv programma danny op straat van tv maker danny ghosen. de beelden zijn gemaakt in de groningse wijk paddepoel. de jongen is te zien in een fragment van het programma, terwijl hij met een […]. Politie zoekt naar jongen (14) die kapmes liet zien bij tv interview 03 februari 2020 15:23 03 02 20 15:23 laatste update: 03 februari 2020 15:29 update: 03 02 20 15:29 0 nujij reacties reacties.

Danny Op Straat Kapmes
Danny Op Straat Kapmes

Een 14 jarige jongen laat zijn kapmes zien (foto: still uit video danny op straat/ntr) de politie heeft de 14 jarige jongen opgespoord die eerder deze week te zien was in een promofilmpje van het. De politie noord nederland wil graag weten wie de 14 jongen uit paddepoel is die in de teaser van het npo 2 programma ‘danny op straat’ op straat rondloopt met een groot kapmes in zijn broek. de politie maakt zich zorgen over de beelden die in de teaser te zien zijn: “ na het zien van de beelden hebben we meteen een onderzoek gestart. Politie verhoort 14 jarige verdachte die met kapmes zwaaide in groningse wijk paddepoel (maar de jongen zelf ontkent dat hij op tv beelden te zien is) 5 februari 2020, 18:43 • groningen. Update: politie zoekt 14 jarige jongen die kapmes laat zien op tv adblocker gedetecteerd : ( het lijkt erop dat je een adblocker hebt, waardoor niet alleen onze advertenties (waar we afhankelijk van zijn) worden geblokkeerd, maar óók de content niet goed weergegeven kan worden. Danny ghosen over gezochte jongen (14): "ik zou nooit snitchen bij de politie" politie zoekt jongen (14) die kapmes toont in 'danny op straat' teaser danny ghosen duikt in de wereld van drill rap.

Related image with politie zoekt 14 jarige jongen die kapmes laat zien op tv

Related image with politie zoekt 14 jarige jongen die kapmes laat zien op tv

Scroll Up